Media

Op deze pagina vind je video's vol inspiratie en praktische tips over leiderschap, teamontwikkeling en opvoeding.

Video

Aflevering 7: Het bedrijf als kerk

Part 7 in the MovieLearning series of episodes is about building our human, corporate world and its impact on the environment. We look at parts from the film The Fifth Element.

Video

Aflevering 6: Hoeveel empathie is gezond?

Deel 6 in de reeks MovieLearning afleveringen gaat over de vraag wanneer je professionele afstand behoudt, en wanneer je empathie toont. We kijken naar een verhaallijn uit de serie The Good Doctor.

Video

Aflevering 5: De spanning tussen de jonge en de oude generatie

Deel 5 in de reeks MovieLearning afleveringen gaat over de spanning tussen de oudere generatie die voor resultaten en zekerheid gaat, en de jongere generatie die voor principes en keuzevrijheid gaat. We gaan kijken naar scènes uit de films Pride and Prejudice en Love, Rosie.

Video

Aflevering 4: De spanning tussen horizontaal en verticaal leiderschap

Deel vier in de reeks gratis MovieLearning afleveringen gaat over de afwisseling tussen verticaal en horizontaal leiderschap aan de hand van Ash Is Purest White.

Video

Aflevering 3: hoe pas ik in een organisatie met een hiërarchie

Dit is deel drie in de reeks gratis MovieLearning afleveringen (Engelstalig). Deze aflevering gaat over Alignment en omgaan met hiërarchie aan de hand van Madam Secretary.

Video

Aflevering 2: hoe om te gaan met weerstand

Dit is deel twee in de reeks gratis MovieLearning afleveringen (Engelstalig). Deze aflevering gaat over Paradoxale Interventies en hoe om te gaan met weerstand aan de hand van Bella Martha en La Vita é Bella.

Video

Aflevering 1: Escaleren en Deëscaleren

Dit is deel één in de reeks gratis MovieLearning afleveringen (Engelstalig). Deze aflevering gaat over Escaleren en Deëscaleren aan de hand van voorbeelden uit The Sapphires en Catch Me If You Can.